- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. מסדרים את פרוסות הקישואים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתבלים בשמן זית, טימין, מלח ופלפל. שולחים לתנור ואופים כ-15 דקות עד להזהבה. משאירים את התנור פועל.
-
- 3. במקביל מבשלים את חומרי הרוטב 10 דקות עם מכסה.
-
- 4. מסדרים בשכבות, מצות לפי גודל התבנית, רוטב, שמנת, מוצרלה וכך הלאה למילוי התבנית. אם רוצים בשכבה האחרונה אפשר לערבב את השמנת יחד עם רוטב העגבניות ומסיימים במוצרלה. מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ואופים 20 דקות עד שהמאפה רך.
-
- 5. מסירים את הכיסוי ונותנים עוד 5 דקות להזהבת הגבינה