וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגה בחושה עם קונפיטורת פירות אדומים ושטרויזל

מתכון מאת: מיקי שמו, מערכת וואלה

עוגה בחושה עם קונפיטורת פירות אדומים ושטרויזל. נמרוד סונדרס
עוגה בחושה עם קונפיטורת פירות אדומים ושטרויזל

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 200 גרם חמאה
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר
  • 3 ביצים מס' 1
  • 2 כוסות (280 גרם)קמח תופח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 לימון מגורד
  • קורט מלח
  • 1/2 גביע שמנת חמוצה
  • 100 גרם קונפיטורה של פירות אדומים
  • לשטרויזל:
  • 30 גרם חמאה
  • 30 גרם סוכר
  • 45 גרם קמח

אופן ההכנה

  • 1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה והסוכר.
  • 2. מוסיפים ביצים בהדרגה, וניל וקורט מלח.
  • 3. מוסיפים את גרידת הלימון, היבשים ובסוף את השמנת החמוצה.
  • 4. מוזגים ל-2 תבניות עד 1/2 מהגובה, מניחים את שכבת ריבת הפירות באמצע וממלאים ביתרת המסה עד 2/3 מהגובה.
  • 5.מכינים שטרויזל: מערבבים חמאה וסוכר, מוסיפים את הקמח עד לקבלת תערובת פירורים ומפזרים אותה על מסת העוגה. אופים ב-170 מעלות כ-45 דקות.
  • גיוון:
  • ניתן להשתמש גם בפירות טריים, ריבת חלב, ממרח אגוזים, נוגט ועוד .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully