- 1. מכינים את עלי הכרוב: לסיר עם מים רותחים, מוסיפים כף מלח, עלי דפנה ומעט חומץ, מוסיפים את ראש הכרוב השלם ומבשליםכ-10 דקות.
-
- 2. לאחר הבישול מפרקים את עלי הכרוב. מותירים ארבעה עלים שלמים ואת כל השאר קוצצים דק.
-
- 3. מכינים את המילוי: מוסיפים לבשר הטחון את הביצים, התבלינים השום והאורז ומערבבים. רצוי להשאיר את התערובת במקרר למשך שעתיים.
-
- 4. ממלאים את עלי הכרוב השלמים שהשארנו במילוי.
-
- 5. בסיר נמוך ומטגנים חצי בצל קצוץ עם 2 כפות שמן, מוסיפים שתי כפות פפריקה אדומה, כוס מים, שלושה עלי דפנה ומעט מלח ופלפל שחור.
-
- 6. מפזרים חצי מכמות הכרוב הקצוץ, מניחים מעליו את קציצות הכרוב הממולא וסוגרים מעליו עם החצי השני של הכרוב הקצוץ.
-
- 7. לאחר הרתיחה, מבשלים על אש קטנה למשך שעה כשהמכסה סגור.
-
- *מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה