וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כרוב ממולא עשיר בטעמים

זה הסוד: בכדי להעשיר את הטעם אפשר להוסיף בשלב האחרון של הבישול (בשעה האחרונה) כמה פרוסות קבנוס מעושן.

מתכון מאת: מסעדת טוליפ, מערכת וואלה

כרוב ממולא. נמרוד סונדרס
כרוב ממולא

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • ראש כרוב לבן גדול
  • עלי דפנה
  • 500 גרם בשר עגל טחון
  • 2 ביצים
  • 1 כוס אורז יסמין
  • 1/2 בצל קצוץ
  • 1 שן שום קצוצה דק
  • קימל טחון
  • מלח פלפל שחור
  • 2 כפות פפריקה אדומה מתוקה
  • 3 עלי דפנה
  • מלח פלפל שחור
  • כף חומץ

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את עלי הכרוב: לסיר עם מים רותחים, מוסיפים כף מלח, עלי דפנה ומעט חומץ, מוסיפים את ראש הכרוב השלם ומבשליםכ-10 דקות.
  • 2. לאחר הבישול מפרקים את עלי הכרוב. מותירים ארבעה עלים שלמים ואת כל השאר קוצצים דק.
  • 3. מכינים את המילוי: מוסיפים לבשר הטחון את הביצים, התבלינים השום והאורז ומערבבים. רצוי להשאיר את התערובת במקרר למשך שעתיים.
  • 4. ממלאים את עלי הכרוב השלמים שהשארנו במילוי.
  • 5. בסיר נמוך ומטגנים חצי בצל קצוץ עם 2 כפות שמן, מוסיפים שתי כפות פפריקה אדומה, כוס מים, שלושה עלי דפנה ומעט מלח ופלפל שחור.
  • 6. מפזרים חצי מכמות הכרוב הקצוץ, מניחים מעליו את קציצות הכרוב הממולא וסוגרים מעליו עם החצי השני של הכרוב הקצוץ.
  • 7. לאחר הרתיחה, מבשלים על אש קטנה למשך שעה כשהמכסה סגור.
  • *מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully