וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בורוקוקש

מתכון מאת: קובי קלייטמן, מערכת וואלה

טרין חצילים במילוי בורגול וקינואה. דפנה פתיחה,
טרין חצילים במילוי בורגול וקינואה/דפנה פתיחה

מצרכים למתכון

  • 1/2 ק"ג בורגול עבה
  • 3 כוסות מים
  • 3 כוסות חלב
  • 75 גרם חמאה
  • סוכר לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. בקוסקוסיה, ממוללים את גרגירי הבורגול כמו קוסקוס אבל כך שישארו גדולים יותר (בגודל פתיתים).
  • 2. מעבירים את גרגרי הקוסקוס לסיר עם מים רותחים ומבשלים במים עד לרתיחה נוספת. מוסיפים את החלב. ממשיכים לבשל עד להסמכה ומוסיפים סוכר. וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לקבלת עיסה דייסתית.
  • 3. מוזגים לצלוחיות ומוסיפים חמאה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully