בורוקוקש
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1/2 ק"ג בורגול עבה
- 3 כוסות מים
- 3 כוסות חלב
- 75 גרם חמאה
- סוכר לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. בקוסקוסיה, ממוללים את גרגירי הבורגול כמו קוסקוס אבל כך שישארו גדולים יותר (בגודל פתיתים).
- 2. מעבירים את גרגרי הקוסקוס לסיר עם מים רותחים ומבשלים במים עד לרתיחה נוספת. מוסיפים את החלב. ממשיכים לבשל עד להסמכה ומוסיפים סוכר. וממשיכים לבשל על אש נמוכה עד לקבלת עיסה דייסתית.
- 3. מוזגים לצלוחיות ומוסיפים חמאה.