- 1. מגרדים תפו"א ובצל בפומפיה גסה, מערבבים עם פרמזן, שמן זית ותבלינים.
-
- 2. מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן, מניחים רינג בקוטר 10 ס"מ (קיש אישי) בתוך המחבת החמה, ושופכים לתוכו מחצית מבלילת הלביבה. מטגנים דקה וחצי על אש גבוהה. מוציאים את הרינג וממשיכים לטגן עוד 4 דקות על אש נמוכה.
-
- 3. הופכים את הלביבה, מחזירים את הרינג ושוברים את הביצה על הלביבה. מטגנים 4 דקות על אש נמוכה, או עד שהלביבה קיבלה צבע והביצה נראית מוכנה ומעט רוטטת.
-
- 4. מכינים את הסלסה: מגרדים עגבניות על פומפיה ומערבבים עם שאר החומרים. מגישים לצד הלביבה החמה מיד.