מתכונים חמים

פיצה מהירה

אצל ילדים זה חייב להיות רוטב עגבניות (חלקם קטשופ). אבל אפשר למרוח את הבצק במחית עגבניות מיובשות או פסטו, אפשר לפזר גבינה בולגרית או עיזים. האפשרויות הן בלתי נגמרות.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

פיצה בזריזות

מחשבון המרות

מצרכים

  • לפיצה משפחתית או 4 אישיות:
  • לבצק:
  • 1/2 2 כוסות קמח (מומלץ קמח פיצה)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 3/4 כוס מים
  • לרוטב:
  • 1/2 קופסת שימורי עגבניות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח
  • לטופינג:
  • 80 גרם מוצרלה מגוררת
  • 50 גרם בולגרית מפוררת

אופן ההכנה

  • 1. מכינים רוטב עגבניות: מבשלים את כל החומרים בסיר עם מכסה רבע שעה עד שמתקבל רוטב מבריק.
  • 2. מכינים בצק: מערבבים קמח ומלח, מוסיפים מים ושמן ולשים 3 דקות עד לקבלת בצק רך ולא דביק.
  • 4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 5. מרדדים את הבצק דק ככל האפשר. אפשר להכין פיצה אחת בתבנית תנור גדולה או פיצות אישיות. מורחים ברוטב ומניחים טופינג.
  • 6. אופים 20 דקות או עד שהגבינה מבעבעת והבצק זהוב.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully