ריבת אבטיח, ליים ונענע

מתכון מאת: נתי שפריר, מערכת וואלה!
צ'אטני קליפות אבטיח

מצרכים

  • 2 כוסות קליפות אבטיח (רק החלק הלבן) חתוכות למקלות
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 3 ליים (או לימון) פרוסים דק
  • חופן נענע

אופן ההכנה

  • 1. מכסים את קליפות האבטיח בסוכר למשך מספר שעות.
  • 2. מעבירים את הקליפות והסוכר לסיר. מוסיפים את הליים ומבשלים כשעה וחצי עד שהקליפות רכות וזגוגיות.
  • 3. מוסיפים את הנענע ומסירים מהאש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully