מתכונים חמים

כבדי עוף בצ'אטני קליפות אבטיח

מתכון מאת: נתי שפריר, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

כבדי עוף וצ'אטני קליפות אבטיח

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 1/2 ק"ג כבדי עוף מנוקים
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות בצל ירוק פרוס
  • 2 כפות חמאה
  • מלח ופלפל
  • לא חובה:
  • כף שומשום שחור
  • לצ'אטני:
  • 2 כוסות קליפת אבטיח ללא החלק הירוק – חתוכות דק
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס חומץ תפוחים
  • 1/2 פלפל ירוק חריף
  • 3 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ
  • 15 שיני שום פרוסות
  • חופן עלי כוסברה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את כל מרכיבי הצ'אטני למעט הכוסברה למשך שעתיים על להבה נמוכה.
  • 2. מסירים מהאש ומוסיפים את הכוסברה.
  • הכבדים:
  • 1. מחממים מחבת עם שמן זית וצולים את הכבדים היטב כ-2דקות. מוסיפים כ6-8 כפות מהצ'אטני ומבשלים כ-5 דקות.
  • 2. מוסיפים חמאה, מתבלים במלח ובפלפל ומוסיפים בצל ירוק.
  • אפשר להוסיף מעל לצ'אטני מעט שומשום שחור לקישוט.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully