פאי ג'וקייג'ו שימוש בקמח טפיוקה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לכ-15 יחידות:
- 500 גרם עמילן טפיוקה
- ½1 כוס חלב
- ½ כוס שמן צמחי
- 1 כפית מלח
- 150 גרם גבינה צפתית קשה
- 100 גרם גבינת פרמזן
- 2 ביצים
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה את כל החומרים, למעט החלב.
- 2. מוסיפים את החלב בהדרגה, עד שמתקבל בצק רך.
- 3. יוצרים מהבצק כדורים בגודל של כדור פינג פונג, שקוטרו כ-3 ס"מ.
- 4. מסדרים את הכדורים בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה, במרחק של 4 ס"מ אחד מהשני.
- 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-°180 למשך 20 דקות.