וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאי ג'וקייג'ו – שימוש בקמח טפיוקה

מתכון מאת: שי דובלרו, מערכת וואלה

פאי ג'וקייג'ו. אפיק גבאי
פאי ג'וקייג'ו

מצרכים למתכון

  • לכ-15 יחידות:
  • 500 גרם עמילן טפיוקה
  • ½1 כוס חלב
  • ½ כוס שמן צמחי
  • 1 כפית מלח
  • 150 גרם גבינה צפתית קשה
  • 100 גרם גבינת פרמזן
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה את כל החומרים, למעט החלב.
  • 2. מוסיפים את החלב בהדרגה, עד שמתקבל בצק רך.
  • 3. יוצרים מהבצק כדורים בגודל של כדור פינג פונג, שקוטרו כ-3 ס"מ.
  • 4. מסדרים את הכדורים בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה, במרחק של 4 ס"מ אחד מהשני.
  • 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-°180 למשך 20 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully