פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אינגליש קייק תפוזים בחושה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגת תפוזים של לחם יין (אפיק גבאי)
      עוגת תפוזים של לחם יין (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-2 תבניות אינגליש קייק:
      • 3 ביצים גדולות
      • 330 גרם (1/2 1 כוסות) סוכר
      • 50 גרם חמאה מומסת היטב, ללא גושים
      • 170 מ"ל (3/4 כוס) שמן קנולה
      • גרידה מתפוז אחד או שניים
      • 170 גרם שמנת חמוצה
      • 340 גרם (1/2 2 כוסות) קמח
      • 4 גרם (1/2 כף) אבקת אפייה
      • 80 מ"ל (1/3 כוס) מיץ תפוזים סחוט + מעט מיץ להרטבת העוגה
      • 20 גרם שקדים פרוסים לעיטור

      אופן ההכנה

      • 1. מקציפים את הביצים והסוכר במטרפה או במיקסר ידני, עד שמתקבל קצף יציב.
      • 2. מוסיפים במהירות איטית את השמן, מיץ התפוזים, החמאה המומסת, גרידת התפוז והשמנת החמוצה.
      • 3. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח ואבקת האפייה.
      • 4. מקפלים ידנית את הקמח ואבקת האפייה לתוך הבלילה.
      • 5. יוצקים לתבנית אינגליש קייק משומנת, ומפזרים מעל את השקדים הפרוסים.
      • 6. מחממים תנור ל-145 מעלות ואופים למשך 40 דקות.
      • בתום האפייה טובלים מברשת במיץ התפוזים, ומרטיבים בעזרתה את העוגה.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -