עוגת שוקולד בננה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 תבניות אינגליש קייק:
- 90 גרם חמאה
- 250 גרם (1/4 1 כוסות) סוכר
- 4 ביצים
- 30 מ"ל שמן קנולה
- 5 גרם (1/2 1 כפיות) סודה לשתייה
- 300 גרם (2 כוסות) קמח
- 4 בננות בשלות, מעוכות היטב
- 125 מ"ל (1/2 כוס) שמנת חמוצה
- 100 גרם שוקולד צ?יפס
אופן ההכנה
- 1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה עם הסוכר. ומוסיפים ביצים בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.
- 2. מוסיפים במהירות איטית את השמנת החמוצה ואת השמן.
- 3. מקפלים לתערובת ידנית את הקמח יחד עם הסודה לשתיה והשוקולד צ?יפס.
- 4. מוסיפים את הבננות לתערובת ומערבבים לקבלת מרקם אחיד.
- 5. יוצקים את התערובת לתוך תבנית אינגליש קייק.
- 6. מחממים תנור לחום של 145 מעלות ואופים למשך 40 דקות.