- 1. במעבד מזון טוחנים היטב את אגוזי הלוז, ומוסיפים את הסוכר החום.
 - 
 - 2. לאחר 5 דקות טחינה מוסיפים את חלב הקוקוס, הקינמון והסילאן, וטוחנים לעוד 5 דקות. מעבירים לקערה. 
 - 
 - 3. מפוררים את השקדים ביד, ומערבבים יחד עם קרם האגוזים.
 - 
 - 4. פורסים את עלי הסיגר ושמים כף מהמילוי בכל עלה.
 - 
 - 5. מקפלים את העלה משני צדדיו, ומגלגלים לסיגר ארוך ודק. מברישים את קצה העלה במעט מים, כדי להדביק את שוליו.
 - 
 - 6. אופים או מטגנים את הסיגרים.
 - 
 - 7. מכינים מי סוכר: מבשלים בסיר קטן על אש בינונית 1/2 כוס מים עם 1/2 כוס סוכר, עד שנוצר סירופ.
 - 
 - 8. טובלים כל סיגר במי הסוכר, ומגלגלים בקוקוס הקלוי. מגישים עם גלידת וניל.