- 1. במעבד מזון טוחנים היטב את אגוזי הלוז, ומוסיפים את הסוכר החום.
-
- 2. לאחר 5 דקות טחינה מוסיפים את חלב הקוקוס, הקינמון והסילאן, וטוחנים לעוד 5 דקות. מעבירים לקערה.
-
- 3. מפוררים את השקדים ביד, ומערבבים יחד עם קרם האגוזים.
-
- 4. פורסים את עלי הסיגר ושמים כף מהמילוי בכל עלה.
-
- 5. מקפלים את העלה משני צדדיו, ומגלגלים לסיגר ארוך ודק. מברישים את קצה העלה במעט מים, כדי להדביק את שוליו.
-
- 6. אופים או מטגנים את הסיגרים.
-
- 7. מכינים מי סוכר: מבשלים בסיר קטן על אש בינונית 1/2 כוס מים עם 1/2 כוס סוכר, עד שנוצר סירופ.
-
- 8. טובלים כל סיגר במי הסוכר, ומגלגלים בקוקוס הקלוי. מגישים עם גלידת וניל.