- 1. ממיסים השוקולד והחמאה בבן מארי ומצננים.
-
- 2. בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
-
- 3. מקציפים ביצים עם סוכר ווניל כ-8 דקות.
-
- 4. מקפלים את קצף הביצים לשוקולד בפעמיים-שלוש ולא יותר.
-
- 5. מוסיפים את תערובת החומרים היבשים. מקפלים בעדינות ומניחים לנוח עשר דקות לפחות (בקיץ במקרר), עד שמתקבל מרקם של מוס.
-
- 6. מחממים תנור ל-165 מעלות. במקביל, מעבירים את התערובת לשק זילוף. מזלפים לכדורים קטנים / גבעות עם שק הזילוף ומפזרים את הסוכריות מעל לקישוט, לפי הכמות הרצויה.
-
- 7. אופים 9 דקות. העוגיות מוכנות כאשר הן תפוחות, בצבע מט ועם סדקים.
-
- 8. לאחר הוצאתם מהתנור לא נוגעים או מרימים את העוגיות עד שהן מתקררות, בכדי שלא יתפרקו.