מתכונים חמים

פאד תאי - הגרסה הישראלית

לא חייבים לחכות למסעדה תאילנדית מוצלחת כדי לאכול פאד תאי: אפשר גם להכין אותו בבית. בתוך עשר דקות תקבלו מנה שמחה, קיצית וטעימה במיוחד.

מתכון מאת: סוואלי אלדר, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מוקפץ ישראלי (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • למנה אחת:
  • 200 גרם אטריות אורז עבות, מושרות במים
  • 1 ביצה
  • 3 כפות רוטב פאד תאי (להשיג בחנויות המתמחות)
  • 3 כפות שמן
  • 50 גרם גזר חתוך לגפרורים
  • 60 גרם נבטים עבים
  • 2 גבעולי בצל ירוק חתוך לחתיכות
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף רוטב דגים
  • 1 כף בוטנים קצוצים
  • 100 גרם טופו חתוך לקוביות
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת ומטגנים את הביצה עד שנוצרת ביצה מקושקשת.
  • 2. מוסיפים את קוביות הטופו ומטגנים מעט.
  • 3. מוסיפים את האטריות ו- 3 כפות רוטב פאד תאי.
  • 4. מוסיפים את הסוכר, הסויה המלח והפלפל.
  • 5. מוסיפים את הגזר, הנבטים והבצל ירוק, ומקפיצים מעט.
  • 6. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל בוטנים קצוצים, ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully