- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את שערות הקדאיף לכ-15 דקות, עד שהן מזהיבות. מוציאים ומקררים.
-
- 2. מכינים במיקסר את קרם הלבנה: מקציפים יחד שמנת, לבנה, אבקת סוכר, תמצית וניל ומי זהר לקרם יציב. שומרים במקרר.
-
- 3. טוחנים 150 גרם סברס לרוטב, ואת השאר חותכים לקוביות.
-
- 4. מרכיבים את המנה: מעבירים את קרם הלבנה לשק זילוף עם צנתר חלק גדול. שמים במרכז צלחת ההגשה רינג בקוטר 9 ס"מ. מניחים בתחתית שערות קדאיף, עליהן מורחים בעזרת כף רוטב סברס, ומעט קרם. מפזרים קוביות סברס, ומכסים בשכבת קרם לבנה. מקשטים ברוטב סברס ובפיסטוק קלוי קצוץ.