מתכונים חמים

כנאפה סברס קרה

מתכון מאת: עמר זרניצקי-דרומי, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

כנאפה סברס

מחשבון המרות

מצרכים

  • 250 גרם שערות קדאיף מופשרות
  • 300 גרם שמנת מתוקה
  • 150 גרם לבנה 9%
  • 75 גרם (3/4 כוס) אבקת סוכר
  • 3 מ"ל (1 כפית) תמצית ווניל
  • 2-3 טיפות תמצית מי זהר
  • 250 גרם סברס קלוף
  • 25 גרם (4 כפות) פיסטוק קלוי קצוץ גס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את שערות הקדאיף לכ-15 דקות, עד שהן מזהיבות. מוציאים ומקררים.
  • 2. מכינים במיקסר את קרם הלבנה: מקציפים יחד שמנת, לבנה, אבקת סוכר, תמצית וניל ומי זהר לקרם יציב. שומרים במקרר.
  • 3. טוחנים 150 גרם סברס לרוטב, ואת השאר חותכים לקוביות.
  • 4. מרכיבים את המנה: מעבירים את קרם הלבנה לשק זילוף עם צנתר חלק גדול. שמים במרכז צלחת ההגשה רינג בקוטר 9 ס"מ. מניחים בתחתית שערות קדאיף, עליהן מורחים בעזרת כף רוטב סברס, ומעט קרם. מפזרים קוביות סברס, ומכסים בשכבת קרם לבנה. מקשטים ברוטב סברס ובפיסטוק קלוי קצוץ.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully