וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כנאפה סברס קרה

מתכון מאת: עמר זרניצקי-דרומי, מערכת וואלה

כנאפה סברס. נמרוד סונדרס
כנאפה סברס

מצרכים למתכון

  • 250 גרם שערות קדאיף מופשרות
  • 300 גרם שמנת מתוקה
  • 150 גרם לבנה 9%
  • 75 גרם (3/4 כוס) אבקת סוכר
  • 3 מ"ל (1 כפית) תמצית ווניל
  • 2-3 טיפות תמצית מי זהר
  • 250 גרם סברס קלוף
  • 25 גרם (4 כפות) פיסטוק קלוי קצוץ גס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את שערות הקדאיף לכ-15 דקות, עד שהן מזהיבות. מוציאים ומקררים.
  • 2. מכינים במיקסר את קרם הלבנה: מקציפים יחד שמנת, לבנה, אבקת סוכר, תמצית וניל ומי זהר לקרם יציב. שומרים במקרר.
  • 3. טוחנים 150 גרם סברס לרוטב, ואת השאר חותכים לקוביות.
  • 4. מרכיבים את המנה: מעבירים את קרם הלבנה לשק זילוף עם צנתר חלק גדול. שמים במרכז צלחת ההגשה רינג בקוטר 9 ס"מ. מניחים בתחתית שערות קדאיף, עליהן מורחים בעזרת כף רוטב סברס, ומעט קרם. מפזרים קוביות סברס, ומכסים בשכבת קרם לבנה. מקשטים ברוטב סברס ובפיסטוק קלוי קצוץ.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully