וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כנאפה סברס קרה

מתכון מאת: עמר זרניצקי-דרומי, מערכת וואלה

כנאפה סברס. נמרוד סונדרס
כנאפה סברס

מצרכים למתכון

  • 250 גרם שערות קדאיף מופשרות
  • 300 גרם שמנת מתוקה
  • 150 גרם לבנה 9%
  • 75 גרם (3/4 כוס) אבקת סוכר
  • 3 מ"ל (1 כפית) תמצית ווניל
  • 2-3 טיפות תמצית מי זהר
  • 250 גרם סברס קלוף
  • 25 גרם (4 כפות) פיסטוק קלוי קצוץ גס

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את שערות הקדאיף לכ-15 דקות, עד שהן מזהיבות. מוציאים ומקררים.
  • 2. מכינים במיקסר את קרם הלבנה: מקציפים יחד שמנת, לבנה, אבקת סוכר, תמצית וניל ומי זהר לקרם יציב. שומרים במקרר.
  • 3. טוחנים 150 גרם סברס לרוטב, ואת השאר חותכים לקוביות.
  • 4. מרכיבים את המנה: מעבירים את קרם הלבנה לשק זילוף עם צנתר חלק גדול. שמים במרכז צלחת ההגשה רינג בקוטר 9 ס"מ. מניחים בתחתית שערות קדאיף, עליהן מורחים בעזרת כף רוטב סברס, ומעט קרם. מפזרים קוביות סברס, ומכסים בשכבת קרם לבנה. מקשטים ברוטב סברס ובפיסטוק קלוי קצוץ.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully