קרם מסקרפונה לימון
אמיר שולר ממסעדת בליני בת"א מציע קינוח קייצי וטעים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 לימונים
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 1 מקל וניל
- 6 חלבונים
- 1/2 כוס סוכר
אופן ההכנה
- 1. מגרדים את קליפת הלימונים.
- 2. מפרידים מהקליפה את בשר הלימון וקוצצים דק. מפרידים את גרעיני הלימון.
- 3. משרים מקל וניל במעט מים רותחים למשך כ-2 דקות. בעזרת סכין חוצים את מקל הווניל ומרוקנים את תכולתו לתוך גבינת המסקרפונה. מוסיפים את גרידת הלימון ובשר הלימון.
- 4. בקערת מיקסר נקייה מקציפים את החלבונים עם סוכר, עד שמתקבל קצף יציב. מקפלים את הקצף לגבינת המסקרפונה עד שנוצר קרם אחיד.
- 5. מעבירים לקערת הגשה. מומלץ להגיש עם סלט פירות או פירות יער ו/או פירורי בצק פריך