פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מתכון בסיסי ללימונים כבושים

      2 מדרגים / 2 כוכבים

      צנצנת לימונים כבושים (דנה מאירזון , לימונים כבושים)
      צנצנת לימונים כבושים (דנה מאירזון , לימונים כבושים)

      מצרכים

      • 3 ק"ג לימונים
      • 1 ק"ג מלח דק
      • שמן קנולה

      אופן ההכנה

      • 1.חוצים את הלימונים ופורסים אותם לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
      • 2.בצנצנת מעוקרת, בעלת סגירה אטומה, מסדרים שכבות צפופות של פרוסות, ומעל כל שכבה מפזרים שכבה דקה של מלח.
      • 3.כשמגיעים לגובה של 3/4 צנצנת, לוחצים על הלימונים על-מנת שיוציאו כמה שיותר מיץ.
      • 4.ממשיכים במילוי הצנצנת. ב-2 הסנטימטר האחרונים שלפני השפה העליונה של הצנצנת, עוצרים את המילוי ויוצקים שכבה של שמן קנולה, שגובהה 1 סנטימטר.
      • 5.שומרים בטמפרטורת החדר לאורך כשבוע.

      עוד מתכוני ממולאים וכבושים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -