גרניטת בירה כהה

מתכון של השף משה בסון ממסעדת אקליפטוס בירושלים

מתכון מאת: משה בסון, מערכת וואלה!
שבעת המינים במסעדת אקליפטוס. נמרוד סונדרס
שבעת המינים במסעדת אקליפטוס

מצרכים

  • 1/4 ליטר מים
  • 1/4 קילו (1/4 1 כוסות) סוכר לבן
  • 2 בקבוקי בירה כהה איכותית (עדיף ישראלית בוטיק, כמו כנען או שפירא)

אופן ההכנה

  • 1. ממיסים את הסוכר עם המים בסיר. מצננים היטב.
  • 2. מערבבים את הסירופ עם הבירה, ומוזגים לתוך כלי שטוח, שמתאים להקפאה.
  • 3. מקפיאים את הבירה 1/2 שעה. מוציאים ומערבבים במזלג. מקפיאים 1/2 שעה נוספת, ומערבבים שוב, כך עד שנוצר ברד.
  • 4. להגשה – מגרדים את הברד במזלג, ומגישים בכוסות עם כפית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully