וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ביף בורגיניון עשיר בבישול ארוך

השף אריאל כהן ממסעדת הבשרים NG מכין ביף בורגיניון

מתכון מאת: אריאל כהן, מערכת וואלה

מדריך בשריםNG. נמרוד סונדרס
מדריך בשריםNG

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1 ק''ג שריר
  • 1 בצל גדול קלוף חתוך לרבעים
  • 2 גזרים גדולים חתוכים לרבעים
  • 1 כרישה חתוכה לטבעות
  • 1 שורש סלרי חתוך לרבעים
  • בקבוק יין אדום
  • 3 כפות סוכר
  • 4 שיני שום בקליפתן
  • צרור תימין
  • 4 פטריות פורטבלו
  • 8 פטריות שמפיניון

אופן ההכנה

  • 1.חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2 על 2 ס"מ, ממליחים ומפלפלים.
  • 2.מחממים על להבה בסיר רחב או קדרה שמן זית, ברגע שהשמן לוהט, מניחים בזהירות את נתחי הבשר ומשחימים אותם היטב.
  • 3.לאחר שהבשר משחים, מוסיפים את הבצל ושאר הירקות, מנמיכים את האש ומבשלים ללא נוזלים כ10 דקות.
  • 4.לאחר 10 דקות מוסיפים את היין ואת שאר המרכיבים, מבשלים על אש נמוכה כשעתיים וחצי עד שהבשר מתרכך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully