פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פאי שוקולד

      פאי שוקולד של קונדיטוריית ביסקוטי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מתכוני שוקולד של ביסקוטי (נמרוד סונדרס)
      מתכוני שוקולד של ביסקוטי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • לתבנית קוטר 26:
      • בצק פריך:
      • 280 גרם (2 כוסות) קמח
      • 50 גרם אבקת שקדים
      • 150 גרם חמאה
      • 80 גרם סוכר
      • 1 חלמון
      • גרידה מתפוז אחד
      • מלית שוקולד:
      • 250 מ"ל (1 מיכל) שמנת מתוקה
      • 250 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
      • 20 גרם חמאה
      • 40 גרם סוכר
      • 2 ביצים
      • ציפוי:
      • 100 גרם שוקולד חלב
      • 100 מ"ל שמנת מתוקה

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל חומרי הבצק במג'מיקס או מיקסר עם גיטרה, עד קבלת מרקם אחיד. מקררים את הבצק.
      • 2. מרדדים את הבצק שקורר לתבנית פאי.
      • 3.אופים את הקלתית בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-12 דקות
      • 4. למלית השוקולד: בקלחת, מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה עם הסוכר והחמאה
      • 5. מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות השוקולד.
      • 6. ממתינים כשתי דקות עד שהשוקולד נמס וטורפים עד לקבלת מרקם חלק.
      • 7. תוך כדי ערבוב מוסיפים את הביצים ומערבבים כדי שתתקבל תערובת אחידה וחלקה.
      • 8. מוזגים את המלית על הפאי ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך כ-10 דקות. מצננים.
      • 9. ממיסים בקערה במיקרוגל את שני מרכיבי הציפוי ומצפים את הפאי

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -