- 1. מערבבים את כל חומרי הבצק במג'מיקס או מיקסר עם גיטרה, עד קבלת מרקם אחיד. מקררים את הבצק.
-
- 2. מרדדים את הבצק שקורר לתבנית פאי.
-
- 3.אופים את הקלתית בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-12 דקות
-
- 4. למלית השוקולד: בקלחת, מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה עם הסוכר והחמאה
-
- 5. מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות השוקולד.
-
- 6. ממתינים כשתי דקות עד שהשוקולד נמס וטורפים עד לקבלת מרקם חלק.
-
- 7. תוך כדי ערבוב מוסיפים את הביצים ומערבבים כדי שתתקבל תערובת אחידה וחלקה.
-
- 8. מוזגים את המלית על הפאי ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך כ-10 דקות. מצננים.
-
- 9. ממיסים בקערה במיקרוגל את שני מרכיבי הציפוי ומצפים את הפאי