וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טליאטלה עם יוגורט, יין לבן וארוגולה

מתכון של יונתן בורוביץ' מקפה 48

מתכון מאת: יונתן בורוביץ', מערכת וואלה

מתכוני אורוגולה של יונתן בורוביץ'. אפיק גבאי
מתכוני אורוגולה של יונתן בורוביץ'

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • חבילה פסטה טליאטלה מסוג איכותי
  • 3 כפיות מלח דק
  • 2 צרורות ארוגולה שטופים וממוינים
  • 1/2 כוס יין לבן יבש
  • 4 שיני שום פרוסות חלוטות במים רותחים למשך דקה, שקוררו ויובשו
  • 100 מ"ל יוגורט עיזים איכותי לפחות 5% שומן
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • 1/4 כוס שמן זית איכותי
  • צ'ילי אדום פרוס דק
  • 1/4 כוס ציר ירקות (אופציונאלי)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת רחבה לחום בינוני. מוזגים את השמן למחבת. מאדים את השום החלוט והצ'ילי במשך 2 דקות. מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים בחצי. מוסיפים את ציר הירקות אם משתמשים ומצמצמים בחצי.
  • 2. בינתיים מרתיחים סיר מים עם 2 כפיות מלח דק ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן פחות דקה אחת.
  • 3. מוסיפים את היוגורט למחבת על אש נמוכה. כשהפסטה מוכנה מסננים אותה, מעבירים למחבת, מוסיפים את עלי הארוגולה ומערבבים תוך כדי הקפצה על אש גבוהה במשך דקה.
  • 4. ממליחים ומפלפלים, מזליפים שמן זית ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully