- 1. מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים את הבצל, הגזר ושורש הפטרוזיליה על אש נמוכה, לאט-לאט עד שמשחים יפה.
-
- 2. מוסיפים את שוקי העוף ומטגנים 5 דקות עד שמזהיבות יפה. מתבלים במלח ופלפל.
-
- 3. בוחשים ומוסיפים כוס מים.
-
- 4. מוסיפים חצי כוס מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים ללהבה הכי קטנה ומבשלים כשעה או עד שהעוף עשוי. במידת הצורך מוסיפים עוד מים.
-
-
- לקדירת עוף מתקתקה - מוסיפים 2-3 כפות סילאן עם המים
-
- לקדרה בניחוח הונגרי מתבלים בכף גדושה פפריקה.
-
- לקדרה בניחוח ספרדי-ירושלמי מתבלים בכף בהראט.
-
- לקדרה בניחוח צרפתי מחליפים את המים ביין לבן או אדום ומוסיפים צרור קטן של גבעולי תימין.