וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פטוצ'יני עם ארטישוק, פול, אפונה, מסקרפונה ויין לבן

מתכון של השף השף אוראל קמחי

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

    • 300גרםפטוצ'יני טרי (או 150 גרם יבש)
    • 2כפותארטישוק משמור איכותי בשמן זית
    • 2כפותפול ירוק קלוף טרי או קפוא
    • 2כפותאפונה טריה או קפואה
    • 2כפותמסקרפונה
    • ½כוסיין לבן יבש או חצי יבש, לא יין קינוח
    • מלח
    • פלפל
    • 50גרםחמאה
    • 1בצל סגול חצוי ופרוס דק
    • פרמז'ן להגשה

אופן ההכנה

איך מכינים פטוצ'יני עם ארטישוק, פול, אפונה, מסקרפונה ויין לבן?

  • 1
    מבשלים את הפסטה עד שהיא מוכנה לפי הוראות היצרן.
  • 2
    במחבת רחבה ממיסים את החמאה ומשחימים את הבצל עם מלח ופלפל.
  • 3
    מוסיפים את הארטישוק, האפונה והפול ולאחר מכן את היין הלבן. מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים היטב.
  • 4
    מוסיפים את הפטוצ'יני ומערבבים היטב ומגישים. אפשר לגרד פרמז'ן מעל הפסטה למי שאוהב.
  • פטוצ'יני עם ארטישוק, פול, אפונה, מסקרפונה ויין לבן

  • פטוצ'יני ברוטב שמנת, אספרגוס ואפונת שלג

  • פטוצ'יני עם סלסת עגבניות מעושן

  • פתיתים א לה פוטנסקה

  • רביולי קראנץ'

  • מרק עדשים ופסטה

  • לזניה חצילים

  • פפרדלה ברוטב שמנת פטריות

  • נודי- ניוקי ריקוטה ותרד

  • פסטה טונה ולימון כבוש

  • פסטה ברוטב ברוקולי

  • כיסונים במילוי סלק ברוטב יוגורט

  • רוטב בולונז קלאסי

  • קדרת זנב שור

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully