מצרכים למתכון
300גרםפטוצ'יני טרי (או 150 גרם יבש)
2כפותארטישוק משמור איכותי בשמן זית
2כפותפול ירוק קלוף טרי או קפוא
2כפותאפונה טריה או קפואה
2כפותמסקרפונה
½כוסיין לבן יבש או חצי יבש, לא יין קינוח
מלח
פלפל
50גרםחמאה
1בצל סגול חצוי ופרוס דק
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים פטוצ'יני עם ארטישוק, פול, אפונה, מסקרפונה ויין לבן?
1
מבשלים את הפסטה עד שהיא מוכנה לפי הוראות היצרן.2
במחבת רחבה ממיסים את החמאה ומשחימים את הבצל עם מלח ופלפל.3
מוסיפים את הארטישוק, האפונה והפול ולאחר מכן את היין הלבן. מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים היטב.4
מוסיפים את הפטוצ'יני ומערבבים היטב ומגישים. אפשר לגרד פרמז'ן מעל הפסטה למי שאוהב.