פטוצ'יני עם ארטישוק, פול, אפונה, מסקרפונה ויין לבן
מתכון של השף השף אוראל קמחי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 300גרםפטוצ'יני טרי (או 150 גרם יבש)
- 2כפותארטישוק משמור איכותי בשמן זית
- 2כפותפול ירוק קלוף טרי או קפוא
- 2כפותאפונה טריה או קפואה
- 2כפותמסקרפונה
- ½כוסיין לבן יבש או חצי יבש, לא יין קינוח
- מלח
- פלפל
- 50גרםחמאה
- 1בצל סגול חצוי ופרוס דק
- פרמז'ן להגשה
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים פטוצ'יני עם ארטישוק, פול, אפונה, מסקרפונה ויין לבן?
- 1מבשלים את הפסטה עד שהיא מוכנה לפי הוראות היצרן.
- 2במחבת רחבה ממיסים את החמאה ומשחימים את הבצל עם מלח ופלפל.
- 3מוסיפים את הארטישוק, האפונה והפול ולאחר מכן את היין הלבן. מוסיפים את המסקרפונה ומערבבים היטב.
- 4מוסיפים את הפטוצ'יני ומערבבים היטב ומגישים. אפשר לגרד פרמז'ן מעל הפסטה למי שאוהב.