וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק יוגורט טרגון ומלון כתום

מתכון של השף עמוס שיאון ממסעדת הלנה בנמל

מתכון מאת: עמוס שיאון, מערכת וואלה

מרקים קרים של הלנה בנמל. נמרוד סונדרס
מרקים קרים של הלנה בנמל

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 1 ליטר יוגורט כבשים
  • 1 צרור טרגון
  • 2 כפות דבש
  • חצי צ?ילי חריף
  • כף דבש
  • לקישוט:
  • 1מלון כתום חתוך לקוביות
  • כף שקדים קלויים
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מעבדים במעבד מזון את כל המרכיבים למעט המלון והשקדים.
  • 2. מצננים היטב ומגישים מקשטים בקוביות מלון ,שקדים וזילוף של שמן זית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully