- 1. מחממים שמן זית בסיר רחב עם תחתית עבה (מהסוג שיכול להיכנס לתנור). מתבלים את שוקי העוף במלח ופלפל ומטגנים היטב 10 דקות להשחמה מכל הצדדים. מוציאים מהסיר.
-
- 2. מוסיפים לסיר בצלים, גזר ושום ומטגנים 10 דקות עד שהבצלים מזהיבים. מוסיפים לוביה וגריסי פנינה, תפוחי אדמה ופפריקה, מערבבים ומטגנים 3 דקות עד להזהבה.
-
- 3. מחזירים את השוקיים לסיר, יוצקים מרק או מים ומביאים לרתיחה. מבשלים שעה וחצי טועמים ואם הלוביה רכה. אם יש צורך מוסיפים נוזלים ואם נשארו נוזלים מסירים את הכיסוי ומבשלים לאידוי.
-
- 4. שדרוגים ותוספות: מוסיפים נתחי בשר מעושן ועגבניות מיובשות.