- 1. במחבת כבדה, מחממים שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים היטב. מוסיפים את הפרגית למחבת ל-4-5 דקות נוספות.
-
- 2. מוסיפים משמשים, צימוקים וקינמון מערבבים ומבשלים עוד כדקה.
-
- 3. לוקחים דף פילו, מקפלים לשניים. מרססים בשמן (פחות מחצי כפית). מניחים כף מהמילוי בשליש התחתון של הבצק. מקפלים כמו מעטפה ומגלגלים. בסיטם הגלגול מניחים את הפסטיות על נייר אפייה ומרססים במעט שמן. אם רוצים להקפיא את הבצק ולהשתמש במועד מאוחר יותר רצוי לחכות שהמלית תתקרר ורק אז להניח אותה על דפי הפילו.
-
- 4. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200-220 מעלות כ-7-10 דקות עד השחמה יפה.
-
- 5. מגישים: מפזרים פיסטוקים. מעל מניחים את הפסטיות. מוזגים דבש, בוזקים אבקת סוכר, קינמון, פיסטוקים קלויים, שקדים, מקשטים בכמה עלי נענע.