- מחממים את שמן הקוקוס בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים בטטה, גזר, תפוח עץ ובצל, ומטגנים בבחישה לעיתים קרובות כ-10 דקות.
-
- 2. בוחשים פנימה את העדשים, הזנגביל המסוכר או הג'ינג'ר הטרי, כל התבלינים והמים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מנמיכים את האש ומבשלים בסיר מכוסה חלקית כ-30 דקות עד שהירקות והעדשים רכים.
-
- 3. טוחנים שליש מהמרק בפולסים בבלנדר או מעבד מזון (על מהירות נמוכה) עד שהתערובת חלקה. מעבירים לסיר אחר וחוזרים על הפעולה עד שכל המרק טחון (ניתן להשתמש בבלנדר מוט אבל הוא פחות אפקטיבי).
-
- 4. מחממים את המרק על אש בינונית קטנה כ-8-10 דקות ואם הוא סמיך מדי, מוסיפים מעט מים רותחים. מקשטים ביוגורט או שמנת ומגישים.