עוגת פירות יבשים קלה להכנה

אבי ביטון משתמש בכל הפירות היבשים שנקנו לחג ואופה עוגת ט"ו בשבט בחושה פשוטה וממכרת שאפשר להכין בקלי קלות תוך דקות ספורות. אפשר להכין גם עם פירות טריים, צריך רק להוריד ביצה אחת ולהוסיף קצת יותר קמח.

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
(צילום: צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • לתבנית אינגליש קייק:
  • 3 כוסות פירות יבשים חתוכים לקוביות מכל סוג שהוא (משמשים, שזיפים, צימוקים וכל פרי יבש אחר שתרצו)
  • כוס קמח תופח
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 5 כפות שמן זית
  • כפית שטוחה קינמון

אופן ההכנה

  • 1. בקערה גדולה מערבבים את כל החומרים.
  • 2. מרססים תבנית אינגליש קייק בשמן זית ויוצקים לתבנית. משטחים את התערובת.
  • 3. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות כ 45 דק. מצננים ופורסים דק.
  • 4. בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים עם תה נענע.
  • עוגה משולבת: בחושה עם גבינה ופירות יער

  • קדאיף קרם מסקרפונה עם פירות יבשים

  • עוגה בחושה עם פירות יבשים ורום

  • ברד פודינג סופגניות

  • שטרודל תפוחים

  • מאפה בצק עלים עם תותים

  • טארט פלמבה עם תאנים וקרם פרש

  • פאי תפוחים בטוסטר משולשים

  • מאפה שבלולי לימון ואוכמניות

  • מאפה עוף ואבוקדו

  • עוגיות תאנים וגבינות

  • מאפינס מלוח-מתוק עם נקטרינות וגבינות

  • עוגת שמרים שושנים

  • גאלט שזיפים וקרם פקאן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully