קבב חציל של מרינדו

מתכון לקבב עם חציל קלוי של מסעדת מרינדו מרמת הגולן. במיוחד ליום העצמאות.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
הבוקרים של רמת הגולן

מצרכים

  • 1 קילו בשר טחון טלה ועגל מעורב
  • 10 גרם מלח
  • 5 גרם פלפל שחור גרוס
  • 200 גרם בשר של חציל קלוי

אופן ההכנה

  • 1. קולים את החציל על אש גלויה, מקלפים ומניחים במסננת למשך שעה, על מנת שיצאו ממנו הנוזלים.
  • 2. מערבבים היטב את כל המרכיבים ונותנים לתערובת לנוח שעה במקרר.
  • 3. מחלקים לקבבים של 60 גרם, רצועות אצבע ארוכות, או לפי המידה המבוקשת, ומניחים על הגחלים עד למידת העשייה הרצויה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully