קבב חציל של מרינדו
מתכון לקבב עם חציל קלוי של מסעדת מרינדו מרמת הגולן. במיוחד ליום העצמאות.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 קילו בשר טחון טלה ועגל מעורב
- 10 גרם מלח
- 5 גרם פלפל שחור גרוס
- 200 גרם בשר של חציל קלוי
אופן ההכנה
- 1. קולים את החציל על אש גלויה, מקלפים ומניחים במסננת למשך שעה, על מנת שיצאו ממנו הנוזלים.
- 2. מערבבים היטב את כל המרכיבים ונותנים לתערובת לנוח שעה במקרר.
- 3. מחלקים לקבבים של 60 גרם, רצועות אצבע ארוכות, או לפי המידה המבוקשת, ומניחים על הגחלים עד למידת העשייה הרצויה.