- 1. מערבבים יחד את כל החומרים היבשים כולל השוקולד.
-
- 2. שמים בקערה קטנה דבש, שמן, גרידות הדרים, אמרטו וכ-3 כפות מים, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 3. מעבירים את החומרים היבשים למעבד מזון, ומערבלים.
- מוסיפים בהדרגה את התערובת הרטובה, ולאחר מכן את שארית המים, רק עד שמתקבל בצק. עוצרים מיד את מעבד המזון.
-
- 4. מעבירים את הבצק למשטח מקומח ודוחסים מעט. מחלקים לשני חצאים, מגלגלים כל חצי לצורת כדור יפה, ועוטפים כל כדור בניילון. מניחים במקרר למינימום 3 שעות
-
- 5. מעבירים כדור אחד למשטח מקומח, ומרדדים לעלה בעובי 1/2 ס"מ. קורצים לעוגיות (מומלץ לעיגולים). ממשיכים כך עם הכדור השני.
-
- 6. מרפדים תבנית אפייה בנייר פרגמנט ומשמנים היטב בתרסיס שמן זית. מסדרים את העוגיות בתבנית, ומשאירים ביניהן מרווחים.
-
- 7. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10-12 דקות. מוציאים, מצננים 5 דקות, ומפזרים מעל אבקת סוכר.
- מומלץ להגשה עם אספרסו או דז'סטיף.