פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות פאדג' שוקולד

      כל מה שצריך זה שתי קערות, מטרפה ולקקן, מצב רוח לשוקולד ויש לכם את העוגיות הכי שוות בעולם

      42 מדרגים / 3.66 כוכבים

      עוגיות בראוניז פאדג' עם קמח מלא של מירב שיינר (נמרוד סונדרס)
      עוגיות בראוניז פאדג' עם קמח מלא של מירב שיינר (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-12 עוגיות בינוניות
      • 150 גרם שוקולד מריר
      • 1 כף שמן
      • 1 ביצה גדולה
      • 1/3 כוס סוכר
      • 1/2 כפית תמצית וניל
      • 3 כפות קמח מלא
      • 1/4 כפית אבקת אפייה
      • 1/4 כפית מלח

      אופן ההכנה

      • 1. לקערת זכוכית קטנה מכניסים את השוקולד והשמן, וממיסים במיקרוגל בשתי פעימות של 20 שניות. מניחים בצד.
      • 2. בקערה בינונית אחרת מקציפים ביצה, סוכר ותמצית וניל למסה תפוחה ובהירה ועד שהסוכר נבלע.
      • 3. יוצקים אל תערובת הביצה את השוקולד המומס, ומערבבים היטב.
      • 4. בכלי קטן מערבבים היטב את הקמח, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים את היבשים בהדרגה לרטובים בשתי פעימות. מקפלים בעזרת לקקן עד להטמעה מוחלטת.
      • 5. מכסים היטב בניילון נצמד, ומכניסים למקרר ל-40 דקות.
      • 6. מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו.
      • 7. בעזרת כף לגלידה (או כל כף אחרת עם בטן עמוקה) צרים כדורים ומניחים מיד על תבנית מרופדת בנייר אפייה. כל 12 העוגיות אמורות להיכנס לתבנית אחת (ארבע בשורה). יש להקפיד לעבוד מהר על מנת לשמור על מסה קרה - כך המפגש עם החום בתנור ייצור מיד קרום יפהפה לעוגיות.
      • 8. אופים כ-10 דקות, עד שנוצרים בקעים, העוגיות מבריקות ודפנותיהן כהות מעט. באפייה עם שוקולד אין לאפות יתר על המידה, אחרת הוא נשרף בשניות.
      • 9. מוציאים מהתנור, ומניחים על קרש עץ. אין לנסות לחלץ את העוגיות בשלב זה. יש לצנן את העוגיות כ-20 דקות בתבנית בטמפרטורת החדר. מגישים עם משקה אהוב.

      מתכונים נוספים

      עוגיות פאדג' שוקולד
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -