פרעצל ביתי עם מילוי פיצה וגבינות
דמיינו פרעצל ביתי חם שיצא זה עתה בתנור. עכשיו נסו לדמיין מה קורה כשאתם בוצעים אותו ובפנים מתגלה מילוי פיצה מענג עם גבינה חמה ונמתחת. אנחנו ממליצים לכם להתעורר ולהתחיל לעבוד
קונדיטורית ושוקולטיירית מוסמכת, מתכונאית ויועצת קולינרית לעסקים בתחום האפייה וההסעדה. שותפה למיזמים ואירועים קולינרים חברתיים. כותבת את טור האפייה בוואלה אוכל ניחוח עוגה - בו היא מגישה לקוראים מדי שבוע מתכונים חובקי עולם עם טוויסט ופרשנות אישית.
דמיינו פרעצל ביתי חם שיצא זה עתה בתנור. עכשיו נסו לדמיין מה קורה כשאתם בוצעים אותו ובפנים מתגלה מילוי פיצה מענג עם גבינה חמה ונמתחת. אנחנו ממליצים לכם להתעורר ולהתחיל לעבוד
brutti ma buoni מכוער אבל טוב, זה שמה של העוגיה הזו, ואין מדויק ממנו על מנת לתאר את הפער שבין המראה הלא מפתה שלה לבין הטעם המדהים. זהירות, ממכר
למעלה שכבה של בננות מקורמלות ומתחתיה עוגה בחושה ועסיסית עם צ'אנקים של שוקולד. היא פשוטה ומהירה מאוד להכנה אבל אתם עומדים לחסל אותה אפילו מהר יותר, והיא פשוט מושלמת לצד גלידת וניל
למי שמעדיף לנוח בסוף השבוע ולא לעבוד קשה מדי במטבח, מקדישה מירב שיינר את המתכון הבא
מירב שיינר עושה עוגיות שוקולדיות ועשירות ללא אפייה שמשלבות בתוכן הפתעות בריאות כמו שיבולת שועל ודגנים מלאים
הגאלט הצרפתי הוא מאפה שאופים ללא תבנית ועם הרבה אומץ. מירב שיינר מתאימה אותו לחום ולעונת הפיקניקים ומכינה מאפים קטנים ומתוקים במילוי פירות קיץ חמצמצים
עוגיות של פסח, פירות וקרם שוקולד הופכים לקינוח שכבות חגיגי בכוסות. מירב שיינר מכינה טרייפל מעלף לפסח
רגע לפני פסח וביעור החמץ, מירב שיינר מעניקה את מלוא תשומת הלב לשמרים ולקמח ומכינה פוביטיצה - מאפה מגולגל במילוי אגוזים
מתוקה, זהובה וקופצנית - מירב שיינר מציעה לכם קינוח זוהר בדמות פלאן בסגנון קאריבי שאופים מחמישה מרכיבים בלבד
השבדים יודעים דבר או שניים על עוגות ומאפים מנחמים. מירב שיינר רוקחת בהשראתם עוגת קפה מכשפת בשלושה מרקמים שיוצרים את הביס המושלם
שתי קערות ותבנית שקעים אחת, זה כל מה שצריך בשביל המתכון הפשוט הזה, ובתוך חצי שעה החיים שלכם יהיו מתוקים יותר, ואפילו בריאים
מזג האוויר הסגרירי, אולי האחרון, הגיע ולכבודו מכינה מירב שיינר רולדה דקיקה בסגנון מקסיקני, שמצופה בקוקוס
חודש אדר מסמל יותר מכל את פורים, ולנו באופן אוטומטי זה עושה חשק למאפי פרג מפנקים, אז מירב שיינר-דנצ'נקו משלבת את הזהב השחור בעוגת בננות בחושה עם קרם שוקולד לבן - מינימום מאמץ, מקסימום רושם
הטור הזה אמנם מוקדש לכל אותם רגישים לגלוטן שצריכים לבדוק פעמיים לפני כל דבר שהם אוכלים, אבל העוגיות האלו מיועדות לכל חובב שוקולד אמיתי, הוויתור על הקמח פשוט יוצר מרקם נימוח שנמס בפה. אנחנו השתכנענו בביס הראשון
מירב שיינר מציגה את הגרסה שלה לפלעצל, שאליו היא מכניסה תפוחי אדמה מבושל ובצל מטוגן. התוצאה היא חלה זהובה ממש, מבפנים ומבחוץ, עם טעם מעט מעושן, נפלא ומיוחד. מזל שהמתכון מתאים ל-2 חלות
מירב שיינר אופה קיפלי, עוגיות מעטפה הונגריות ויפות, תענוג מושלם של בצק פריך, דק וענוג, במילוי נהדר של אגוזים טחונים. לא יכולנו לבקש יותר
מירב שיינר מתכוננת לעונה הקרה האהובה עליה ואופה לחמניות ערמונים שקל מאוד להכין בבית
מתכון שוקולדי מושחת לאצבעות פרלינה, בהשראת חטיף הפררו רושה. השילוב הנפלא בין הבצק הפריך והאגוזי לבין הקרם השוקולדי העשיר הופך אותן לפינוק המושלם
מירב שיינר-דנצ'נקו מראה לנו איך אופים בקלות לחם טעים ובריא מקמח כוסמין ושיבולת שועל, שתמיד טוב שיש בבית
גבוהה, בחושה ודי פשוטה להכנה. מירב שיינר אופה קיצור דרך לעוגת הפנטונה האיטלקית
כשעץ התפוז הסיני מתמלא בפרי, מירב שיינר מכניסה אותו לעוגה בחושה משגעת עם ריח של חורף וגם מוסיפה הפתעות טעימות כמו רחת לוקום ושקדים
שלוש קערות, בלי מיקסר ובלי פעולות מסובכות ויש לכם חיתוכיות קראנצ'יות. מירב שיינר מתקתקת עוגת תפוזים ושוקולד פאדג' במהירות הבזק
לאור בקשות רבות לעוגה בחושה פרווה טובה, מירב שיינר אופה לכם עוגת תפוחים מושלמת בלי תחליפים והמרות. ויש גם אופציה לזיגוג חלבי
תכינו לפני הצום, תשמרו במקרר, ותוציאו ברגע האמת, לצד כוס תה כמובן
בכדי לשבור את הצום של יום כיפור ולקרב לבבות אופה מירב שיינר עוגיות פרסיות מתוקות עם דבש המשובצות בשקדים ופיסטוקים
שלוש קערות, בלי מיקסר ובלי פעולות מסובכות ויש לכם חיתוכיות קראנצ'יות בשלוש שכבות
אין לה בצק, ולא צריך לאפות אותה, אבל היא נראית כמו עוגה ומרגישה כמו גלידה - קבלו את הסמיפרדו האיטקלית, קינוח הקיץ האולטימטיבי, שישאיר אתכם קרוב קרוב לפריזר
שטרודל גבינה וינאי מכונה מערבולת, בזכות צורתו, אבל בעיקר בזכות מערבולת הטעמים המרגשת שהוא יוצר בפה בכל ביס. ככה תכינו אחד אמיתי, כולל הבצק המושלם
מירב שיינר נזכרת בגעגוע בסתיו המלכותי של בוסטון ואופה את הבוסטון קרים פאי, עוגה בת יותר מ-160 שנה שהפכה לסמל העיר בזכות שתי שכבות אווריריות וחמאתיות, הפעם במילוי קרם לוטוס עשיר ומעל קרם שוקולדי מבריק
זה הזמן להכיר את האח הקליל של הפאי - הוא משלב בצק פריך ואת פירות העונה, אך לא דורש מיומנות או הרבה עבודה. מירב שיינר מכינה קובלר נקטרינות משגע, מוגש חם לצד גלידת וניל