- 1. הבצק: מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון ומעבדים בפולסים עד לקבלת תערובת פירורית.
-
- 2. מעבירים את הפירורים לתבנית משטחים ומהדקים בתחתי ובשוליים. מחוררים את הבצק במזלג ומכניסים למקרר לחצי שעה.
-
- 3. מוציאים את הבצק בקר ואופים את בחום של 175 מעלות כ-15 דקות עד להזהבה (אפשר להציץ ולבדוק).
-
- 4. מלית השוקולד: בזמן שהבצק נאפה ממיסים את השוקולד בבן-מארי. תוך כדי המסה מוסיפים בהדרגה את השמנת המתוקה עד שנוצרת תערובת אחידה.
-
- 5. מקציפים את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר וסמיך . מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת החלמונים תוך כדי הקצפה עד קבלת תערובת אדירה.
-
- 6. שופכים את הבלילה על הבצק הזהוב באופן שווה ואופים כ-20 דקות על חום של 170 מעלות.
-
- 7. הצעה לקישוט: ממיסים את השוקולד הלבן ומשטחים על נייר אפייה. מכניסים לשתי דקות לפריזר להתקשות ויוצרים צורות באמצעות שבלונות. לאחר שהעוגה מתקררת, מדביקים את הצורות על העוגה עם מעט שוקולד מומס.