פאי שוקולד אמיתי
חגיגית, לא כבדה מדי ולא מתוקה מדי. עוגת שוקולד שעושה את העבודה
חגיגית, לא כבדה מדי ולא מתוקה מדי. עוגת שוקולד שעושה את העבודה
רבים משום מה מסתבכים בהכנת המאכל הכל כך ישראלי הזה, אז קחו מדריך להכנת הפתיתים המושלמים, צעד אחר צעד
"אמא מטגנת לביבות" זה לא רק שיר, אצלנו אווירת החג נכנסת כבר חודשיים לפני חנוכה וקדחת הטיגונים בשיאה. את לביבות תפוחי האדמה האלו כל אחד יכול להכין וכיף לאכול אותן בוקר, צהרים או ערב
אחרי ההצלחה של רוברטה וינצ'י בפרדס חנה, עידו פיינר פותח את עמק בראסרי במשמר השרון, ומשלים באופן סופי את המהפך מתחילת הקריירה
איך הפך הלוף, גוש הבשר המשומר והמושמץ להיות הטרנד הלוהט של התקופה? ואיך גם בזה אשם הטיקטוק?
יותר מדי דברים במקום הזה, גורמים לנו להמר עליו כהבטחה הגדולה של סוף קיץ 2022
אחרי 44 שנות פעילות מסעדת פקין תסגור החודש דלתות בפעם האחרונה, ומבחינתנו מדובר בסיומה של תקופה. אז עד מתי אפשר לבוא לאכול אגרול שמנוני עם רוטב זרחני? ומה סיפר לנו בעצב הבעלים שלה, בעיצומו של משבר הקורונה?
כשהאסתטיקה היפנית, פוגשת את הפטיסרי הצרפתי ונוחתת כאן בתל אביב, רק טוב יכול לצאת מזה. תכירו את פייסטרי בוקס, הקראש החדש שלנו (ובקרוב, גם שלכם)
דרינק במזגן מול השקיעה, לצד כמה מנות קטנות של דגים טריים, ירקות איכותיים ופסטה טרייה. מסעדת מנרה החדשה נשמעת לנו כמו בילוי הקיץ המושלם
בית הקפה השכונתי הראשון בעיר נסגר אחרי 22 שנות פעילות, מה ייפתח במקומו?
עם המון כבוד למקומיות, לטריות, לאדמה ולאיכות הסביבה, מלון סיקס סנסס בשחרות גייס לשורותיו את השף דוד ביטון, ויחד הם מגשימים את תורת הפארם טו טייבל, הלכה למעשה, באמצע המדבר
את האתגר להפוך את חוף הים בתל אביב למקום בילוי, שהאוכל בו הוא לא פשרה, אלא החוויה עצמה, לקחו על עצמם הצמד נדב ודניאל, עם האוכל התאילנדי המטריף שלהם, ומבחינתנו מדובר בחיבור מושלם
הלקוחות הסלבס ("זה מפחיד אותי"), עליית המחירים ("אני נאבק שזה לא יגיע ללקוח") וחוסר פרגון ("נהיה קטע שאף שף לא מעז להגיד, וואלה, טעים שם"). מושיקו גמליאלי, השף מאחורי שתיים מהמסעדות המצליחות ביותר בתל אביב (בר 51) ובירושלים (מונא), פותח הכל (גם מקום חדש)
יעל לאור יצאה, כמוכם, לחופשה בפסח והחליטה לשלם אלפי שקלים על שני לילות ב"סלינה כינרת". היא לא ציפתה לקבל מקום לינה עם ארוחת בוקר מטונפת ב"וייב של הוסטל בדרום אמריקה". סלינה: "אנו ערים לחבלי הלידה ופועלים לטיוב החוויה"
יש בהם מלא ערכים תזונתיים, הם יכולים להעשיר טעמים רבים, ולשילובם בתזונה יש אפילו חשיבות אקולוגית. אז למה אנחנו כל כך נרתעים מלאכול חגבים?
בטקס יוקרתי שהתקיים הערב בצרפת וחשף את רשימת מסעדות מישלן לשנת 2022, מסעדת שבור של השף אסף גרניט וקבוצת מחניודה זוכה בכוכב הנכסף, בפעם השנייה
שנתיים בדיוק לאחר שנסגרה, השף ירון שלו פותח את טוטו המחודשת מודל 2022, והיא במילה אחת - וואו. אז מה בתפריט? איך מזמינים מקום? ומה עלה בגורל המנות האייקוניות? כל הפרטים כאן
השף חמודי עוקלה חוזר לעיר הנמל עם האוכל שאנחנו הכי אוהבים בעולם
מחלבה בוטיקית שפתוחה בשבת, מאפייה משגעת שמשקיפה על נוף חד פעמי, וארוחת טעימות מקומית ועונתית. 3 המלצות כיפיות באחד האיזורים היפים בארץ, בעיקר בתקופה הזו של השנה
בימים האחרונים עלה לאוויר אתר שמציע מקומות, מהיום למחר, במסעדות הכי מבוקשות, תמורת עמלת תיווך, שפים רבים זעמו - והאתר ירד, אבל רק לבינתיים. בדקנו מה הסיפור מאחורי האתר והאם מדובר פה בספסרות או מענה לצורך חשוב?
לצד הפרגון הרב שזכו לו השפים שהתברגו לרשימת 50 המסעדות הטובות במזה"ת, בימים האחרונים החלו להישמע גם לא מעט קולות של כעס, מצד שפים בכירים, שנותרו מחוץ לרשימה, ולטענתם - לא מהסיבות הנכונות. "מאכזב שעד שיש דבר כזה, בסוף הרשימה מכורה"
דירוג המסעדות היוקרתי BEST 50 של סן פלגרינו מפרסם לראשונה רשימה של המסעדות הטובות ביותר באפריקה ובמזרח התיכון, וישראל מככבת עם 6 מסעדות ישראליות בפנים, שתיים מהן בעשיריה הראשונה
מבחינתנו השלג הוא רק עוד תירוץ להגיע לירושלים, ומבחינתנו להגיע לירושלים זה רק תירוץ, בשביל לעצור באחד משלושת המקומות המשגעים האלו
"המסעדה הבאה" של רשת לוקחת את כוכבות האינסטנט של פליטי ריאלטי אוכל צעד אחד קדימה, כבר לא צריך עונה שלמה מוצלחת, מספיקה מנה אחת טובה ובואו נפתח לכם מסעדה, אז מה אם יש פה ענף שלם שעוד מלקק את פצעי הקורונה?
הוא מכוון לכוכב מישלן, רוצה שהאורחים יצאו מהמסעדה שלו כשהם תולשים שיערות מרוב אושר, מבקש להתמסר לחוויה כאילו הגעתם להופעה, ולא חושף את התפריט עד לסיום הארוחה (אבל השגנו אותו בכל זאת), כל הפרטים על HIBA החדשה של יוסי שטרית
8 חודשים בדיוק, אחרי הלילה הנורא בו נשרפה כליל, מסעדת אורי בורי נפתחה השבוע מחדש, ליווינו את אורי ירמיאס ברגעי הפתיחה המרגשים, ובדקנו מה אוכלים באורי בורי גרסת 2022
המדיניות של הפקדת כרטיס אשראי עבור הזמנת שולחן במסעדה הפכה לאחרונה רווחת יותר ויותר, אפילו רק לזוג שרוצה לשבת לדרינק ונשנוש, אז למה המסעדות עושות את זה ולמה אותנו זה מצליח כל כך להרגיז?
בראוניז, ערמונים, הדרים, שטרודלים, מרקים וראמן אחד מפורסם, אספנו עבורכם 11 אירועי אוכל משמחים שקורים החודש שלא תרצו לפספס. פתחו יומנים
הסגר האחרון אמנם נראה עכשיו כמו חלום רחוק, אבל את השפעת הקורונה והסגרים אפשר היה לחוש היטב בשנה החולפת. אז איך מסכמים שנה כזאת? בואו ננסה
החיבור בין שף מצליח למלון בוטיק מוקפד מעולם לא היה לוהט יותר, וכעת תורו של השף אוראל קמחי לעמוד בראשה של מסעדת רוחאן החדשה, במלון בראון ירושלים. כשקפיצה לחופשה באירופה הפכה למשימה כמעט בלתי אפשרית כיף לדעת שגם בארץ אפשר לתפור בקלות חופשה קולינרית מושלמת