- 1. מכינים את הפופקורן, ובמקביל מכינים את תערובת התבלינים לפופקורן: טוחנים קשיו או שקדים, גרידת לימון, שאטה ומלח. מערבבים את התערובת עם הפופקורן המוכן.
-
- 2. בסיר רחב מביאים לרתיחה את הסוכר והמים תוך כדי ערבוב. כשהמסה רותחת, מוסיפים את הדבש, וממשיכים בבישול מבלי לערבב עד שנוצר קרמל זהוב.
-
- 3. מוסיפים את החמאה ומחית הוניל, ומערבבים. מוסיפים את הסודה לשתייה, ומערבבים.
-
- 4. מוסיפים את הפופקורן המתובל, ומערבבים עד שהכל נעטף בקרמל.
-
- 5. יוצקים את כל התערובת על משטח אפייה (עדיף מסיליקון) משומן, ומשטחים לשכבה אחידה. מצננים מעט, ומפרידים לחתיכות קטנות.