- 1. בקערה קטנה מערבבים: שמרים, סוכר ומים ונותנים להם לנוח מספר דקות עד שנוצרת תסיסה.
-
- 2. מוסיפים שמן, יוגורט וביצה ומערבבים.
-
- 3. בקערה בינונית נפרדת מערבבים כוס אחת של קמח עם מלח.
-
- 4. מאחדים את שתי הקערות על ידי הוספת קערת הנוזלים לקערת הקמח בהדרגתיות ותוך כדי ערבוב.
-
- 5. מוסיפים את שתי כוסות הקמח הנותרות ולשים בידיים כ- 3 דקות, עד שלהיווצרות כדור בצק אחיד.
-
- 6.נותנים לבצק לתפוח בקערה מכוסה עם מגבת כשעה.
-
- 7. מחלקים את הבצק שתפח ל-8 כדורים ומרדדים לעיגולים.
-
- 8.מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומניחים עיגול בצק מרודד. כאשר נוצרות בועות על פני הבצק הופכים לצד שני לעוד דקה בערך.
-
- 9. ההגשה: מפזרים על הנאן את עלי הזעתר, מפרקים מעליהם את תפוחי האדמה עם הידיים, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים שמנת חמוצה וזילוף של שמן זית.