פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אגרול בננה ברוטב שוקולד

      9 מדרגים / 4.13 כוכבים

      מאפה פילו במילוי בננה ברוטב שוקולד עבור שמן עץ הזית (יח
      מאפה פילו במילוי בננה ברוטב שוקולד עבור שמן עץ הזית (יח"צ , אפיק גבאי)

      מצרכים

      • עבור 12 מאפים
      • 6 בננות חצויות לרוחבן
      • 4 כפות סוכר
      • 1 כפית קינמון
      • 12 דפי פילו
      • שמן קנולה למשיחת המאפים
      • לרוטב השוקולד:
      • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
      • 2 חפיסות שוקולד (200 גרם)
      • 2 כפיות תמצית וניל\
      • 4 כפות וויסקי

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה רחבה, וטובלים בהם את הבננות החצויות.
      • 2. מקפלים כל עלה פילו לשניים (לצורת מלבן, כפי שמוצג בוידאו), מניחים את הבננה בשולי המלבן הכפול ומגלגלים. מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
      • 3. מרססים (או לחילופין מברישים) מעט שמן קנולה על כל מאפה.
      • 4. בתנור בחומם מראש לחום מקסימלי (כ-250 מעלות), אופים למשך 10-12 דקות (עד להזהבה יפה).
      • 5. בינתיים מכינים את רוטב השוקולד:על אש בינונית, יוצקים את השמנת המתוקה לקלחת. מוסיפים גם את תמצית הוניל והויסקי, וכשהתערובת מגיעה לרתיחה - מוסיפים את השוקולד. מערבבים היטב עד שהמסה אחידה, ומכבים את האש (זהירות לא לשרוף את השוקולד).
      • 6. מגישים: יוצקים את הרוטב בצלחת עמוקה, ומניחים מעליו את מאפי הבננה.

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -