מתכונים חמים

לביבות ברוקולי

לחג החנוכה יש עוד הרבה לביבות להציע, לא רק תפוחי אדמה: אורלי פלאי-ברונשטיין מגישה מתכון ללביבות ברוקולי עם מרכיבים שתמיד יש בבית ומשלבת טריק שיקסום לילדים.

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

לביבות ברוקולי

מחשבון המרות

מצרכים

  • עבור 18 לביבות:
  • 500 גרם ברוקולי חלוט
  • 1 גביע קוטג'
  • 2 ביצים
  • 4 כפות קמח
  • 4 כפות פירורי לחם
  • מלח ופלפל
  • שמן זית, לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים את הברוקולי החלוט בעזרת סכין או במעבד מזון בפולסים. חשוב שלא יהפוך לרסק.
  • 2. מערבבים את הברוקולי עם יתר החומרים.
  • 3. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הלביבות 3-2 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ואוכלים עם סלט.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully