פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      לביבות ברוקולי

      לחג החנוכה יש עוד הרבה לביבות להציע, לא רק תפוחי אדמה: אורלי פלאי-ברונשטיין מגישה מתכון ללביבות ברוקולי עם מרכיבים שתמיד יש בבית ומשלבת טריק שיקסום לילדים.

      7 מדרגים / 3.31 כוכבים

      לביבות ברוקולי (נמרוד סונדרס)
      לביבות ברוקולי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • עבור 18 לביבות:
      • 500 גרם ברוקולי חלוט
      • 1 גביע קוטג'
      • 2 ביצים
      • 4 כפות קמח
      • 4 כפות פירורי לחם
      • מלח ופלפל
      • שמן זית, לטיגון

      אופן ההכנה

      • 1. קוצצים את הברוקולי החלוט בעזרת סכין או במעבד מזון בפולסים. חשוב שלא יהפוך לרסק.
      • 2. מערבבים את הברוקולי עם יתר החומרים.
      • 3. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הלביבות 3-2 דקות מכל צד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ואוכלים עם סלט.

      עוד מתכוני קציצות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -