מתכונים חמים

מרק רגל של עזורה

מתכון מאת: אלרן שרפלר, עזורה ת, מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

מרק רגל עזורה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 6 פרוסות בשר רגל, כל פרוסה כ-10 ס"מ (לבקש מהקצב שיהיו לבנות ונקיות)
  • 2 כוסות גרגירי חומוס מושרים
  • 2 ראשי שום מקולפים כתושים
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור
  • 1 כפית שאטה
  • 2 כפות כמון
  • 2 כפות זרעי כוסברה טחונים

אופן ההכנה

  • 1. שמים את פרוסות הרגל בסיר עם מים (כפול מגובה הפרוסות) ומרתיחים במשך שעה. מוציאים את הקצף שנוצר בכל כמה דקות.
  • 2. כשהמים נקיים, מוסיפים את כל השום הכתוש לתוך הסיר. מבשלים בערך 4 שעות על אש נמוכה עם מכסה.
  • 3. במקביל מבשלים את החומוס בסיר עם מים כחצי שעה ומוציאים.
  • 4. אחרי 4 שעות, כשהרגל כמעט מבושלת לגמרי, מוסיפים את התבלינים, את החומוס ומבשלים כשעה עד שעתיים נוספות. אפשר גם להניח לסיר להתבשל על הפלטה לכל הלילה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully