פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק רגל של עזורה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מרק רגל עזורה (דרור עינב)
      מרק רגל עזורה (דרור עינב)

      מצרכים

      • 6 פרוסות בשר רגל, כל פרוסה כ-10 ס"מ (לבקש מהקצב שיהיו לבנות ונקיות)
      • 2 כוסות גרגירי חומוס מושרים
      • 2 ראשי שום מקולפים כתושים
      • 2 כפות פפריקה מתוקה
      • מלח, פלפל שחור
      • 1 כפית שאטה
      • 2 כפות כמון
      • 2 כפות זרעי כוסברה טחונים

      אופן ההכנה

      • 1. שמים את פרוסות הרגל בסיר עם מים (כפול מגובה הפרוסות) ומרתיחים במשך שעה. מוציאים את הקצף שנוצר בכל כמה דקות.
      • 2. כשהמים נקיים, מוסיפים את כל השום הכתוש לתוך הסיר. מבשלים בערך 4 שעות על אש נמוכה עם מכסה.
      • 3. במקביל מבשלים את החומוס בסיר עם מים כחצי שעה ומוציאים.
      • 4. אחרי 4 שעות, כשהרגל כמעט מבושלת לגמרי, מוסיפים את התבלינים, את החומוס ומבשלים כשעה עד שעתיים נוספות. אפשר גם להניח לסיר להתבשל על הפלטה לכל הלילה.

      עוד מתכוני מרקים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -