וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק דלורית וכרובית צלויות

מרק פשוט וקל בשלושה שלבים - תחילה צולים את הלדעת עם הכרובית והבצל בתנור להעמקת טעמים, מבשלים במים ותבלינים ובסוף טוחנים את הכל לקרם טעים ומענג. מתכון מתוך הספר של ד"ר הגר שפר, פשוט לאכול בריא

מתכון מאת: הגר שפר, מערכת וואלה אוכל

10 דקות עבודה,60 דקות סה"כ,קל להכנה,4 סועדים
מתוך הספר  פשוט לאכול בריא. אופיר שפר,
מתוך הספר פשוט לאכול בריא/אופיר שפר

מצרכים למתכון

    • 1בצל סגול חתוך לרבעים
    • ½כרובית מחולקת לפרחים
    • 2כפותדלורית או דלעת, קלופה וחתוכה לקוביות
    • 2-3כפותשמן זית
    • 1ליטרמים
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

איך מכינים מרק דלורית וכרובית צלויות?

  • 1
    מחממים תנור ל-200 מעלות. מפזרים את הירקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 2
    מברישים את הירקות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. אופים 20 דקות עד שהירקות מוכנים.
  • 3
    מכניסים ליטר מים ואת הירקות האפויים לסיר ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל גרוסים ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה.
  • 4
    טוחנים במעבד מזון ידני ומקבלים 4 מנות של מרק טעים וסמיך.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully