מתכונים חמים

מרק דלורית וכרובית צלויות

מתכון למרק דלורית וכרובית צלויות בתנור, מתוך הספר של ד"ר הגר שפר, פשוט לאכול בריא

מתכון מאת: הגר שפר, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מתוך הספר פשוט לאכול בריא

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות
  • 1 בצל סגול חתוך לרבעים
  • 1/2 כרובית מחולקת לפרחים
  • 2 כוסות של דלורית או דלעת חתוכה לקוביות
  • נייר אפייה
  • כף שמן זית
  • 1 ליטר מים מסוננים
  • מלח ופלפל גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מפזרים את הירקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 2. מברישים את הירקות בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. אופים 20 דקות עד שהירקות מוכנים.
  • 3. מכניסים ליטר מים ואת הירקות האפויים לסיר ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל גרוסים ומבשלים 20 דקות על אש נמוכה. טוחנים במעבד מזון ידני ומקבלים 4 מנות של מרק טעים וסמיך.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully