קציצות ירק מרוקאיות
כך תכינו בלי מאמץ את קציצות הירק המרוקאיות של סוליקה ממסעדת אווה סאפי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- עבור 4-5 מנות
- 1/2 גזר גדול מגורד (70 גרם)
- 1 תפוח אדמה מגורד (140 גרם)
- 1/2 בצל מגורד (40 גרם)
- מעט שמיר קצוץ (20 גרם)
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה (40 גרם)
- 3/4 כוס פירורי לחם (90 גרם)
- 1 כפית אבקת אפיה
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1 כף כמון
- 1 כפית מלח
- 1 ביצה
- שמן, לטיגון
אופן ההכנה
- 1. לקערה גדולה מכניסים את כל המרכיבים ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה. נותנים לתערובות לנוח במקרר כשעה.
- 2. לאחר שעה מכינים מהתערובת קציצות.
- 3. מטגנים במחבת שטוחה עם שכבת שמן נדיבה משני הצדדים.