מתכונים חמים

מרק רגל עם במיה

מתכון של הבשלנית שושי יעקב למרק רגל תימני עם במיה

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

מרק רגל תימני עם במיה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 3 כפות שמן
  • 1 ק"ג בשר כתף (מס' 5) חתוך לקוביות
  • 2-3 פרוסות עצמות
  • 2-3 עגבניות
  • 1 בצל
  • ומלח פלפל שחור
  • 2 כפות שום כתוש
  • 2 כפות חוויאג'
  • מעט עלי נענע
  • 2 כוסות במיה קפואה (או טריה ונקיה בעונה)
  • 2 תפוחי אדמה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1/2 צרור כוסברה
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר מספיק רחב מחממים את השמן ומשחימים את העצמות. מוסיפים את הבשר ומערבבים.
  • 2. מכסים במים ומביאים לרתיחה. מכפים את הקצף שנוצר אחרי הרתיחה ומנמיכים את האש.
  • 3. במקביל טוחנים יחד את העגבניות עם הבצל.
  • מתבלים את העגבניות והבצל המרוסקים בחוואיג', מלח ופלפל שחור, מוסיפים את רסק העגבניות והשום הכתוש ומערבבים.
  • 4. מוסיפים לסיר עם הבשר את תערובת העגבניות המתובלת, תפוחי האדמה, הבמיה ועשבי התיבול. מבשלים על אש קטנה, מכוסה חלקית, תוך בעבוע קל כשעה וחצי.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully