פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק רגל עם במיה

      מתכון של הבשלנית שושי יעקב למרק רגל תימני עם במיה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מרק רגל תימני עם במיה (יח
      מרק רגל תימני עם במיה (יח"צ)

      מצרכים

      • 3 כפות שמן
      • 1 ק"ג בשר כתף (מס' 5) חתוך לקוביות
      • 2-3 פרוסות עצמות
      • 2-3 עגבניות
      • 1 בצל
      • ומלח פלפל שחור
      • 2 כפות שום כתוש
      • 2 כפות חוויאג'
      • מעט עלי נענע
      • 2 כוסות במיה קפואה (או טריה ונקיה בעונה)
      • 2 תפוחי אדמה
      • 2 כפות רסק עגבניות
      • 1/2 צרור כוסברה

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר מספיק רחב מחממים את השמן ומשחימים את העצמות. מוסיפים את הבשר ומערבבים.
      • 2. מכסים במים ומביאים לרתיחה. מכפים את הקצף שנוצר אחרי הרתיחה ומנמיכים את האש.
      • 3. במקביל טוחנים יחד את העגבניות עם הבצל.
      • מתבלים את העגבניות והבצל המרוסקים בחוואיג', מלח ופלפל שחור, מוסיפים את רסק העגבניות והשום הכתוש ומערבבים.
      • 4. מוסיפים לסיר עם הבשר את תערובת העגבניות המתובלת, תפוחי האדמה, הבמיה ועשבי התיבול. מבשלים על אש קטנה, מכוסה חלקית, תוך בעבוע קל כשעה וחצי.
      מרק רגל עם במיה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות