- 1. מכניסים לתוך מעבד מזון את הפלפל החריף, הג'ינג'ר והשום וטוחנים למשחה.
-
- 2. בקערה מערבבים את קמח החומוס, המלח והכורכום.
-
- 3. מוסיפים מעט מים לקמח החומוס, בכל פעם קצת ומערבבים עד שמתקבלת בלילה במרקם דליל יחסית כמו של פנקייק.
-
- 4. מוסיפים לתוך הבלילה את המשחה שטחנו ומערבבים.
-
- 5. מחממים מחבת שטוחה (עדיף נון-סטיק) בחום בינוני (לא חם מדי) ובעזרת מצקת לוקחים מהבלילה שופכים למרכז ומורחים לצורת עיגול דק.
-
- 6. מטפטפים מעט שמן לקצוות ולאחר שהקצוות נפרדים מהמחבת מוציאים. אם הדוסה הראשונה יוצאת עבה מידי מדללים את הבלילה עם מעט מים.
-
- 7. ממלאים בכל מילוי שתחפצו כמו בירקות מוקפצים שבתמונה.
-
- טיפ: מומלץ לקרר את המחבת בכל פעם לפני שמכינים קרפ חדש כדי שנוכל למרוח את הבלילה לעובי הרצוי. על מנת לקרר את המחבת מניחים אותה על גבי סמרטוט לח.