- 1. מחממים תנור ל-160 מעלות ובינתיים מניחים בקערה את שערות הקדאיף ומפרידים מעט בעזרת האצבעות.
-
- 2. מוסיפים לשערות הקדאיף המופרדות את חמאת הג'י המומסת, אבקת המאצ'ה, זרעי הצ'יה והשומשום ומערבבים בעזרת הידיים כך שכל השערות יצופו היטב.
-
- 3. מניחים כמחצית מכמות השערות כשכבה ראשונה בתחתית תבנית מרופדת נייר אפיה, בערך בגובה 1 ס"מ.
-
- 4. מפזרים מעל שערות הקדאיף את הגבינה המגוררת, פרוסות העגבנייה, עלי התרד וזיתי הקלמטה בצורה אחידה.
-
- 5. מכסים את המילוי במחצית השניה של שערות הקדאיף המתובלות, מהדקים בעדינות, מפזרים מעל פרמזן ומזלפים מעט שמן זית.
-
- 6. מכניסים את המאפה לתנור ל-20 דקות או עד שמאפה הכנאפה משחים מעט ומקבל מעטה קריספי.
-
- 7. מוציאים, ממתינים מספר דקות ורק אז חותעים ומגישים. מומלץ להגיש עם יוגורט מעל ופלפל חריף קצוץ או עם ביצת עין.