וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ארנצ'יני מאורז פשוט

בהשראת מנה מופלאה שאכל בחולון, אבי ביטון מלמד אותנו קיצור דרך משגע למנה איטלקית קלילה וטעימה

מתכון מאת: אבי ביטון

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • כמות: 20-25 כדורים
  • 3 כוסות אורז לבן מבושל
  • 150 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • מלח
  • פלפל
  • לטיגון:
  • 3 ביצים
  • פירורי לחם
  • שמן לטיגון
  • להגשה:
  • עגבניה טרייה מגורדת
  • עלי בזיליקום טריים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב בעזרת הידיים את האורז עם הגבינות ומתבלים בבצל ירוק, מלח ופלפל.
  • 2. יוצרים מתערובת האורז והגבינות כדורים בגודל פינג פונג ומכינים שתי קערות: אחת עם ביצים טרופות והשניה עם פירורי הלחם.
  • 3. מחממים שמן לטיגון עמוק, טובלים כל כדור בביצה, ולאחר מכן בפירורי הלחם ומטגנים עד הזהבה. למעטפת עבה יותר ניתן לבצע את פעולת הטבילה בביצה ובפירורי הלחם פעמיים ורק אז לטגן.
  • 4. מגישים עם מעט עגבניות מגורדות ושמן זית.
  • כדורי לחם, פרמז'ן, עגבניות מיובשות וצנוברים

  • כדורי בצק גבינה במילוי זיתים

  • ריזוטו פרמזן ותרד

  • ריזוטו ירוק עם אפונה ואספרגוס

  • ברקוקש: פתיתים בחלב וחמאה

  • עוגת מנגולד במילוי אורז ועשבי תיבול

  • עלי גפן עם צזיקי עיזים

  • ריזוטו איטלקי

  • סלט אבוקדו עם אורז וגבינת עיזים

  • ארנצ'יני גרנה פדנו

  • ריזוטו כרישה וריקוטה

  • פשטידת אורז תפוח וקוטג'

  • צ'יזי רייס, או אורז מוקרם

  • טוסט חציל (מלנזנה א-לה פרמז'נה)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully