וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שניצל בציפוי לא שגרתי

השף יוסי שטרית עם המתכון שלו לשניצל המושלם. במקום פירורי לחם הוא משתמש בפירורי הפנקו הגסים יותר ומתבל אותם בתערובת תבלינים שהוא מכין בעצמו

מתכון מאת: יוסי שטרית בשיתוף עוף טוב, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • כמות: 4 סועדים
  • 8 יח' חזה עוף שגדל לא אנטיביוטיקה מחולק לשניצלים
  • 3 ביצים טרופות + 2 כפיות מלח
  • 1 כוס קמח
  • שמן לטיגון
  • לציפוי:
  • 1/2 1 כוסות פנקו
  • 3 פלפלים יבשים (לא חריפים) ללא הגרעינים חתוכים לקוביות
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 3 כפות שבבי בצל מיובש
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 3 כפות פטרוזיליה יבשה
  • 1 כף פפריקה אדומה
  • לסלט:
  • 5 עגבניות אדומות מקולפות חתוכות לקוביות גסות
  • 1 בצל סגול פרוס
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות
  • שמן זית
  • מלח
  • כף רכז רימונים

אופן ההכנה

  • 1.מכינים את הציפוי: טוחנים חצי מכמות הפנקו עם הפלפלים המיובשים ואבקת השום. מוסיפים את מחצית הפנקו הנוספת, שבבי הבצל, הפטרוזיליה המיובשת והפפריקה ומערבבים.
  • 2.מסדרים 3 קערות: אחת עם קמח, אחת עם ביצים מתובלות במלח ואחת עם הפנקו המתובל.
  • 3. טובלים את חזות העוף בקמח, לאחר מכן בבליה של הביצים ולבסוף מצפים בתערובת המתובלת.
  • 4. מטגנים במחבת עם שמן חם.
  • 5.הסלט: מערבבים את שאר העגבניות הקלופות והחתוכות עם שאר מרכיבי הסלט ומגישים לצד השניצלים החמים.
  • שתף

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully