- 1. לקלתיות: מערבבים בקערה את פירורי הביסקוויטים, הקוקוס הטחון, הסוכר והחמאה המומסת. מחלקים את המסה בין תבניות טארטלטים ומהדקים היטב בעזרת כף לתחתית ולדפנות. מקפיאים לחצי שעה.
-
- 2. למוס מנגו: טוחנים 250 גרם מכמות המנגו המופשר בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת מחית פרי חלקה.
- מעבירים את מחית המנגו לסיר קטן, מוסיפים סוכר ומבשלים קלות עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת חמימה.
-
- 3. מערבבים את הג'לטין בקערה קטנה עם כף מים ומניחים לספיחת נוזלים ל-5 דקות. ממיסים את הג'לטין המושרה במים 10 שניות במיקרוגל או בחימום על גבי באן מארי ומערבבים לתוך מחית המנגו, מצננים לטמפרטורת החדר.
-
- 4. מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומקפלים 1/3 מכמות הקצפת לתוך מחית המנגו עד לקבלת קרם חלק.
-
- 5. מחלקים את הקרם בין הקלתיות, ומקפיאים את הטארטלטים לחצי שעה עד להתייצבות קלה.
-
- 6. מעבירים את יתרת הקצפת לשקית זילוף עם צנתר משונן ושומרים במקרר.
-
- 7. מעטרים את הטארטלטים ביתרת הקצפת, ומעבירים למקרר.
-
- 8. ההגשה: קרוב למועד ההגשה חותכים את יתרת המנגו לקוביות קטנות ומניחים במרכז כל טארטלט.