- 1. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה. מקציפים כ-10 דקות עד לקבלת קצף לבן, יציב ומבריק.
-
- 2. בקערה נפרדת מערבבים יחד את שאר המרכיבים ולתוכם מקפלים בעזרת מרית (לקקן) את הקצף עד לקבלת בצק.
-
- 3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר ל-3 שעות לפחות.
-
- 4. מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
- 5. מחלקים את הבצק לכמה חתיכות ומגלגלים כל חתיכה לצורת נקניק ארוך ודק ממנו יוצרים כעכים עגולים בגודל עוגיה. ניתן גם לחלק את הבצק ל-30 כדורונים וליצור מכל אחד 'נחש' דק ואותו ולסגור בקצה.
-
- 6. מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפיה במרווחים ואופים כ-15 דקות רק עד הזהבה קלה. העוגיות צריכות להישאר בהירות.