- 1. במחבת עם 2 כפות שמן זית, סוגרים את נתח הבשר מכל צדדיו.
- 2. מניחים בתבנית את הנתח. מעסים בשתי כפות שמן זית. מתבלים במלח ופלפל, גרגרי כוסברה, קימל, מניחים את שיני השום והצ'ילי בצדדים.
- 3. צולים בתנור בחום של 180 מעלות למשך 30 דקות ופורסים לפרוסות דקות.
- 4. טוחנים במעבד מזון אגוזי מלך עם 2 כפות שמן זית, פרוסת צ'ילי קטנה, מלח ופלפל לכדי קרם גס.
- 5. בינתיים מכינים 4 ביצי עין במחבת עם 2 כפות שמן זית לדרגת עשיה רצויה, מתבלים את החלמון עם מלח ופלפל וקצת פרוסות צ'ילי (לא חובה). רצוי להשתמש ברינגים בזמן הצלייה בשביל הגשה אסתטית.
- 6. מצלחתים: מניחים את פרוסות הבשר ,ומוזגים מעל את מה שנותר בתבנית - השום והצ'ילי - על צלחת הגשה. מניחים מעל את ביצי העין ומקשטים עם קרם האגוזים.