- 1. לדג: מביאים סיר עם מעט מים לרתיחה (מעליו נניח סיר אידוי לדג). חותכים את הדגים לרצועות בעובי 1 ס"מ. מתבלים במעט מלח.
- 2. מניחים נייר אפייה על תחתית סיר אידוי מבמבוק או שושנת אידוי. מניחים עליו את הדגים ומתבלים במלח. מאדים 5-6 דקות או עד שהדגים מבושלים ועדיין עסיסיים. מוציאים ומסירים בזהירות את עור הדג.
- 3. לשאר המרכיבים למילוי: משרים את אטריות האורז או הזכוכית במים רותחים עד שהן רכות אך לא מדי.
- 4. גוזרים את אטריות האורז (או חותכים בעזרת סכין) לחתיכות באורך 5-6 ס"מ. מסדרים בקערות קטנות או על קרש חיתוך את רצועות הדג, הנבטים והירקות החתוכים.
- 5. לגלגול דפי האורז: ממלאים קערה רחבה במים קרים. טובלים בקערה דף אורז אחד ומשרים אותו בפנים 15 שניות, עד שהוא מתרכך. מחזיקים אותו פתוח לכמה שניות מעל הקערה, ואז מעבירים למשטח עבודה שעליו יש נייר אפייה (שיהפוך את עבודת הגלגול להרבה יותר קלה).
- 6. מניחים בשליש התחתון של שורה מהדג המאודה ומשאר המצרכים למילוי. מקפלים כלפי פנים את צד ימין וצד שמאל של העלה, ואז את החלק התחתון. מגלגלים לרול ומעבירים לצלחת הגשה. מגלגלים באותו אופן את שאר העלים.
- 7. לרוטב: מערבבים בקערה את כל המצרכים ומעבירים לקערית קטנה לטבילה. מגישים מיד.